Aina ei vaan onnistu

Pipokirjan esittelyt tehtiin joskus alkuvuodesta, siksi verkkokirjakauppojen esittelytekseissä sanotaan, että kirjassa olisi 20 ohjetta, niitä on tosiasiassa 24 (ja joistain on kaksi eri sovellutusta). Kirjasta jäi myös pois joissain teksteissä mainittu palmikkopipo.

Taisin tehdä yhteensä noin 30 mallia, jotkut menivät purkuun heti. Vielä viime hetkillä karsittiin ainakin kolme mallia.

Tämä pipo on tehty Palmafibren ihanasta ecokashmirista (ruskea) ja Handun kashmirsukkiksesta. Pipossa ei sinänsä ole mitään vikaa, se on ollut kovassa käytössä, mutta se nyt vaan jätettiin pois. Ehkä se oli liian tavallinen? Kashmirlanka on todella kallista, mutta sitä on kiva neuloa, se on hyvin juoksevaa, lisäksi pipo kestää todella hyvin käyttöä eikä paina hiuksia lyttyyn, koska se on ilmavaa ja kevyttä. Sitäpaitsi, kunnon ostopipo on ainakin tuplasti kalliimpi! Järkytyin, kun halusin ostaa toissa talvena yhden kivan pipon: merkkipipon hinta oli melkein satasen, eikä takuulla olisi kestänyt yhtä talvea kauempaa siistinä.

Ööh, ymmärrätte varmaan 😉 Tässä Fausto poseeraa kypäräpipossa, josta kaikki mallit pitivät, koska se on tavattoman lämmin, onhan se tehty upeasta jakkilangasta. Pipo on suoraan sanottuna sysiruma, minua harmitti ankarasti, etten ehtinyt tehdä tästä ihanasta langasta jotain todella kivaa pipoa, jossa langan kaunis meleeraus olisi tullut esiin paremmin. Jakkilankaa oli kiva neuloa ja jos harrastat talvikalastusta, tässä olisi täydellinen päähine pilkille!

Keskellä on se karsittu palmikkopipo. Sekin on ollut käytössä ja hyväksi todettu peruspipo. Lanka on Snurresta ostettua perusmerinoa, jonka väri on minusta ihanan helmenharmaa. Vasemmalla on kirjasta löytyvä Meiju-pipo ja oikealla punainen Claudia-perusbaskeri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s