Arvatkaa kuumottaako?

Siellä ne pläräävät uutta kirjaani, postilaatikkoon kolahtelee kiittäviä viestejä koko ajan, mutta minä olen täällä kukkulalla Italiassa, odotan ja odotan. Tokihan voin selata pdf-tiedostoa, mutta eihän se ole sama asia kuin painettu kirja.

Onneksi on paljon töitä ja seuraavan sukkakirjan sukat neulottavina. Ei tässä pääse pahasti turhautumaan. Vaikka eipä silti, nyt uudessa kirjaprojektissa on se vaihe, ettei mikään tahdo onnistua. Kaikki tähänastiset sukat ovat valmistuneet yhdellä yrittämällä — minähän en osaa suunnitella paperille, vaan "veistän" sukat langasta. Toki piirrän, lasken ja hahmottelen, mutta malli syntyy vasta puikoilla. Epätaloudellinen tapa, mutta sopii minulle.

Kun ei kerran neulominen suju, siivosin lankoja ja järjestin ne kaappiin. Lisää lankaa on tulossa Snurresta, kun ystäväni saapuvat kuun vaihteessa Suomesta, samalla saan muutamia kirjoja siltä varalta, ettei posti ole tuonut niitä siihen mennessä. Pyysin tuomaan käsityölehdetkin, mutta se taisi olla ihan turhaa, koska uusimman SK:n mallit on jo pääosin julkaistu täkäläisissä lehdissä. Ohjeet toki on kiva saada suomeksi, mutta nehän löytyvät digilehdet-palvelusta, joka onkin mainio – tiesitkö, että esimerkiksi SK:n tilaajana voit lukea muitakin Sanomien digilehtiä?

Lähden baariin kyselemään postia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s