Välipala

Eilen kotiin tullessa kynnyksellä odotti Tiina Aallon uusi kirja Vaatteen uusi elämä (Maahenki 2018). Kaima on koonnut siihen erilaisia ideoita tuunata vanhoja vaatteita ja tekstiilimateriaaleja. Koska minäkin osallistuin vaatimattomalla panoksella näihin talkoisiin, sain tekijänkappaleen kirjasta. Kirja on piristävä pakkaus ja vaikka olisi jo harrastanutkin vastaavia tapoja nostaa jo hylätty vaate uuteen käyttöön, kirja inspiroi vanhaakin tekijää.

Minä tein vävymiehelle keikkapaidan kirpputorilta löytämästäni vanhasta puuvilla-pellavalakanasta. Jahtaan näitä vanhoja parivuoteen päällyslakanoita hulluna, koska niissä on käytetty hyvälaatuisia kuituja, laatua jota ei enää mistään kangaskaupasta saa.

Armando Bolivarin (taiteilijanimi) paidan koristin kirpputorilta löytämilläni nauhoilla ja naapurinmummon huolellisesti tekemällä ristipistoliinalla. Paita myötäilee murrelaulajan humoristista roolihahmoa, johon kuuluu kultakäätyjä ja muuta rihkamaa eikä karvoitusta peitetä 😉

Lakanan lopusta ja muista lakanoista, joita olen onnistunut haalimaan, teen ainakin miehelle paitoja ja lapsenlapselle kesämekkoja. Kirjoisiko, tekisikö painokuvioita vai koristelisiko aplikaatioilla? Vinkkejä saa nyt Aallon uudesta kirjasta!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s